Top 10 VPN’s Voor Mobiele Apparaten In 2021

De beste VPN’s voor online privacy en beveiliging - getest en beoordeeld door onze deskundigen. Door te klikken op de productnaam in de lijst hieronder, kun je gemakkelijk geupdate prijzen ontvangen, technische specificaties, en extra informatie over elk product. lle VPN’s in onze lijst zijn getest en compatibel gebleken met de toonaangevende mobiele apparaten.

Adverteerder publicatie

product van het jaar 2021
Bespaar 84%
1
Private Internet Access
 • Proberen met een garantie geld-terug van 30 dagen
 • Streng no-logs beleid
 • Geprezen als de meest anonieme VPN service
 • Ondersteund 10 apparaten tegelijkertijd
 • Beschikbaar voor: Windows, Mac, Android, iOS, Chrome en meer
78% van onze gebruikers kiest Private Internet Access
9.8
Beste VPN van 2021
€ 11,50
Vanaf € 1,84
Beschikbaar in het Nederlands
Bespaar 83%
2
CyberGhost VPN
 • No-logging beleid
 • 7 VPN verbindingen tegelijkertijd toegestaan met elk pakket
 • VPN servers gevestigd door meer dan 90 landen
 • 45 dagen geld-terug garantie
9.5
Erg goed
€ 11,71
Vanaf € 1,99
Beschikbaar in het Nederlands
Bespaar 72%
3
NordVPN
 • Veilig AES 256-bit encryptie
 • Ingebouwde ad- en malware blocking
 • Ultra snel met absoluut no logs beleid
 • Hoge snelheden met meer dan 5141 servers op 59 locaties
9.3
Erg goed
€ 9,00
Vanaf € 2,52
Beschikbaar in het Nederlands
Bespaar 86%
4
Atlas VPN
 • Een van de best geprijsde VPN aanbiedingen beschikbaar
 • Sterke extra beveiligingsfuncties: Safe Browse & Email Scan
 • Toonaangevende IKEv2 protocol met 256-bit versleuteling
 • Een abonnement beschermd een ongelimiteerd aantal apparaten!
9.1
Beste Waarde voor het Geld
€ 8,14
Vanaf € 1,14
Bespaar 50%
5
ProtonVPN
 • De Premium VPN: Zwitserse Kwaliteit en Privacy
 • De #1 Keuze voor activisten en journalisten
 • Komt voort uit het brein achter het superveilige ProtonMail
 • Open source, wat betekent dat de source code publiekelijk beschikbaar is en ieder de veiligheid ervan kan verifiëren.
9.0
Erg Goed
€ 9,99
Vanaf € 4,99
Beschikbaar in het Nederlands

Waarom een VPN dienst gebruiken?


Een virtual private network (VPN) is een Internet beveiligingsdienst die gebruikers toestaat om toegang te krijgen tot het Internet alsof ze met een privé netwerk verbonden zijn. VPN’s gebruiken encryptie om een beveiligde verbinding te maken op onbeveiligde internet infrastructuur.

Hoe helpen VPN’s data te beveiligen?


Encryptie is een manier om data te verzamelen zodat alleen geautoriseerde partijen de informatie kunnen begrijpen. Het neemt leesbare data en past deze aan zodat het er willekeurig uitziet voor de aanvallers of iemand anders die het onderschept. Op deze manier, is encryptie als een "geheime code."

Een VPN werkt door het opzetten van versleutelde verbindingen tussen apparaten. Alle apparaten die verbinden met een VPN make encryptiesleutels aan, en deze sleutels worden gebruikt voor het coderen en decoderen van alle informatie die tussen hen wordt verzonden.

Het effect van deze encryptie is dat VPN verbindingen privé blijven zelfs als deze zich uitstrekken over publiek toegankelijke Internet infrastructuur. Stel je voor dat Jan online aan het shoppen is vanaf zijn hotelkamer. Als een crimineel nu in het geheim in het netwerk van het hotel heeft geïnfiltreerd en alle data bijhoudt die over het netwerk gaat (een beetje als het aftappen van een telefoonlijn). Jan’s data is dan nog steeds veilig door de VPN. Alles wat de crimineel kan zien is de versleutelde versie van deze data.

Wanneer je een transactie doet of wanneer je gevoelige informatie wil versturen of ontvangen, zal een VPN je beveiliging verhogen.

Heb ik een VPN Nodig Op Al Mijn Apparaten?


Ja, je zult een VPN moeten installeren op ieder apparaat dat je wilt verbinden met de VPN.

Gelukkig staan alle VPN’s die worden aanbevolen op onze site je toe om te koppelen met meerdere apparaten onder een account.

Dus of je nu een Windows PC hebt, laptop, Macbook, iPhone of Android mobiel, je kunt deze gemakkelijk koppelen aan je VPN account met ieder apparaat en zonder een andere account te hoeven registreren.

Hoe We De Beste VPN’s Kiezen


We hebben tientallen van de meest toonaangevende VPN’s getest, beoordeeld en gerangschikt om tot deze top 10 lijst te komen. Om erachter te komen welke VPN’s echt je geld waard zijn, keken we naar de functies, reputaties, en prijzen van elk merk.

De belangrijkste reden voor het nemen van een VPN is in de eerste plaats veiligheid. Daarom hebben we VPN’s gekozen die militair-niveau encryptie hebben, een reeks aan protocollen (OpenVPN, L2TP, IKEv2, en meer), DNS leak bescherming, en een kill-switch. We hebben ook het aantal servers van ieder VPN merk vergeleken en welke locaties deze hebben, net als hun snelheid en latentie.

Daarna hebben we gekeken naar gebruiksgemak, klantenservice, en beoordelingen via websites als Trustpilot.

Als laatste controleerden we of de prijs van iedere VPN dienst om zo de beste aanbiedingen te vinden met het meeste waar voor het geld.

Disclaimer


Disclaimer: Top10BesteVPN.com is een gratis service. We worden ondersteund door lezers en ontvangen alleen commissies van de VPN bedrijven die we aanraden op deze pagina als je op onze links klikt en een aankoop doet via onze site. We proberen alle informatie op deze site zoveel mogelijk up-to-date en vers te houden, maar kunnen niet garanderen dat dit altijd het geval zal zijn. Alle prijzen vermeld op deze site zijn gebaseerd op EUR dus er kunnen kleine verschillen zijn vanwege schommelingen in de wisselkoers.