Adverteerder publicatie

Private Internet Access Recensie

9.8
Beste algemeen
ONZE SCORE: Zonder twijfel de meest veilige VPN momenteel beschikbaar. Wat mensen aantrekt aan deze VPN service is hun strenge zero-logs beleid en hun sterke toewijding voor het behouden van complete anonimiteit online.
Neem Private Internet Access - Bescherm jouw privacy!
Ongelimiteerde toegang tot servers van over de hele wereld. Super vlugge snelheid. Krijg de beste deal via onze link...
www.privateinternetaccess.com/speciale-aanbieding

Unieke Voordelen

• Uitstekende beveiliging/no-logs beleid
• Enorm netwerk met 3,267+ toegangen
• Ondersteunt 10 apparaten tegelijkertijd
• Gebruiksvriendelijke interface
• Geprezen als de meest anonieme VPN service

Bedrijfsachtergrond

Opgericht in 2010 door Andrew Lee, Private Internet Access of PIA is een software bedrijf dat een persoonlijk virtueel private network of VPN biedt onder dezelfde naam. Ze hebben momenteel hun hoofdkantoor in de Great Lakes, Midwest regio in de V.S. en hebben in totaal meer dan 50 medewerkers. In november 2019, werd PIA overgenomen door Kape Technologies, hetzelfde bedrijf als dat achter twee andere concurrerende VPN’s, Cyberghost en Zenmate.

VPN Functies

Private Internet Access biedt ongelimiteerde bandbreedte, en claimt ook ads te blokkeren, malware, en trackers. Echter, wat mensen aantrekt aan deze VPN service is het strenge zero-logs beleid en hun sterke toewijding om complete online anonimiteit te waarborgen. Ze staan erop dat Private Internet Access “geen enkel verkeer verzameld of logt via hun Virtual Private Network (VPN) of Proxy“.

PIA beschermd hun gebruikers privacy online verder door military-grade encryptie technologie te gebruiken en een industriestandaard OpenVPN protocol om je privé data te beschermen en versleutelen. Ter aanvulling, biedt PIA ook DNS lek en IP lek bescherming. MACE ad blocker (niet voor iOS app) en de zeer belangrijke kill swtich functie, verzeker dat je IP adres nooit online worden getoond in het geval dat je VPN service uitvalt. Het beste aan dit alles? Je kunt jouw PIA’s in-app beveiliging functies personaliseren volgens jouw behoeften en voorkeuren!

Als je huishouden meerdere verbonden apparaten telt, zul je blij zijn om te weten dat Private Internet Access je de app laat gebruiken op tot aan 10 apparaten tegelijkertijd met een enkele account. Dat is het dubbele dan wat je krijgt met de meeste VPN’s. PIA biedt ook toegewijde apps voor alle grote platformen inclusief Windows, macOS, iOS, Android, en Linux. Plus, je kunt ook je router configureren om het complete Wi-Fi verbingingsnetwerk van het huishouden koppelen aan de router met de OpenVPN functie. Bovendien, biedt PIA ook borwser extensies voor Chrome, Firefox, en Opera en heeft een redelijke grootte qua netwerk met meer dan 3,267+ servers in 29 landen.

windowsmaclinuxandroidioschromefirefoxopera

United StatesUnited KingdomCanadaAustraliaGermanyNew ZealandSwedenNetherlandsNorwayDenmarkFinlandSwitzerlandFranceBelgiumAustraliaCzech RepublicRussian FederationIrelandItalySpainHungaryBulgariaPolandUkraineTaiwanSingaporeJapanIsraelMexicoIndia

Prijzen

Vergeleken met concurrerende VPN services met gelijke functies, is Private Internet Access beschikbaar voor een zeer redelijke prijs. Op het moment van schrijven, kun je jezelf inschrijven voor slechts €9.99 of €5.99 als je voor 6 maanden inschrijft. Je haalt het meeste uit je geld als je van tevoren voor een jaar betaald waardoor de prijs daalt naar €3.33 per maand. Het enige ding dat je misschien tegen staat is dat er geen gratis trial is. In plaats daarvan, biedt PIA een geld-terug garantie periode van 30 dagen. Met andere VPN services, is maar een enkele terugbetaling toegestaan. Dat is alles. PIA is veel vrijgeviger. laten we zeggen, dat je een abonnement hebt aangeschaft, hebt geannuleerd en een terugbetaling hebt gekregen. Drie maanden later besluit je het opnieuw te proberen en dan wederom te annuleren. Zolang je nog steeds binnen de garantie periode zit, kun je weer een terugbetaling krijgen.

Gebruiksgemak & Prestatie

Op het eerste gezicht, lijkt het misschien dat de app is ontworpen voor echte techneuten, maar het heeft juist een erg intuitieve interface. Installeren gaat vrij snel en we hadden alles rap ingesteld. Zoals we eerder noemden, kun je de app personaliseren zodat deze bij je behoeften past en deze is ook beschikbaar in 19 verschillende talen. En oh, als je een vergeetachtig type bent, kun je de app weergeven in de gedetailleerde modus inclusief een herinnering met hoeveel dagen je nog over hebt op je abonnement.

Nog een belangrijke overweging is zeker weten snelheid en betrouwbaarheid en dus hebben we PIA getest door te verbinden met meerdere Private Internet Access locaties. Na het opnemen van de verbinding tijd, het verifiëren van de server locatie en het uitvoeren van ping testen, kwamen de resultaten binnen en waren we onder de indruk. Locatie testen lieten zien dat elke server overeenkwam met de genoemde locatie. Wat betreft verbinding tijden, deed Private Internet Access het echt, echt goed. Wanneer we andere VPN's testen, hadden de meeste een gemiddelde snelheid van tussen 150-200Mbps maar PIA verraste ons met een gemiddelde snelheid van 314 Mbps met de snelste verbinding snelheid genoteerd op 452 Mbps. Er is een nauwelijks waarneembare daling van ongeveer 4% met deze VPN aan.

Klantenservice

PIA’s ondersteuning pagina is erg duidelijk en makkelijk te gebruiken. Er is een Kenniscentrum tab met veel bronnen net zoals een Gids tab die veel makkelijk te volgen installatie gidsen en troubleshooting stappen bevat. Private Internet Access biedt ook 24/7 ondersteuning in het Engels met live chat toegang tussen 9:00 en 18:00 van maandag tot vrijdag, tijdens plaatselijke kantooruren. Je kunt ook contact met ze opnemen via e-mail en ze reageren meestal erg snel.

Conclusie

Private Internet Access biedt een robuuste VPN service met tal van geavanceerde functies, een gebruiksvriendelijke interface, en verbindingen tegelijkertijd tot op 10 apparaten. Het werkt op praktisch alles met een indrukwekkende prestatie tegen een redelijke prijs. Als er iets is om over te klagen, dan is het dat een gratis trial ontbreekt. Echter, hebben ze wel een 30-dagen geld terug garantie dus je kunt makkelijk je geld terugkrijgen als je van gedachten veranderd.
Neem Private Internet Access - Bescherm jouw privacy!
Ongelimiteerde toegang tot servers van over de hele wereld. Super vlugge snelheid. Krijg de beste deal via onze link...
www.privateinternetaccess.com/speciale-aanbieding
Schrijf beoordeling over Private Internet Access
Deel je gedachten om anderen te helpen.
Captcha
Private Internet Access Gebruiker Recensies
  • “Makkelijk te installeren en gebruiken, geen impact op snelheid. Aanbevolen“
  • “Ik had een VPN nodig. Na wat research gedaan te hebben en met veel personen gepraat te hebben, koos ik PIA. Het werkt gewoon goed voor onze behoeften. Geen klachten en de kosten zijn redelijk naar mijn mening.“
Neem Private Internet Access - Bescherm jouw privacy!
Ongelimiteerde toegang tot servers van over de hele wereld. Super vlugge snelheid. Krijg de beste deal via onze link...
www.privateinternetaccess.com/speciale-aanbieding