VPN Beoordelingen

Private Internet Access
9.8
Beste algemeen
Zonder twijfel de meest veilige VPN momenteel beschikbaar. Wat mensen aantrekt aan deze VPN service is hun strenge zero-logs beleid en hun sterke toewijding voor het behouden van complete anonimiteit online.
CyberGhost VPN
9.5
Geweldig
Versterkt door 15 jaren ervaring, is Cyberghost VPN onze top keuze als je jouw persoonlijke data wil afschermen voor de loerende ogen van autoriteiten en hackers.
ExpressVPN
9.3
Zeer goed
Een van de beste all-round VPN services. Super snel en veilig, met meer dan 3000 server locaties in meer dan 90 landen. Om te zeggen dat we ExpressVPN aanraden is een understatement...
Surfshark
9.1
Zeer goed
Terwijl Surfshark misschien een nieuwe deelnemer is in de rij van beste beoordeelde VPN's, deelt het nog steeds een krachtige stoot uit. De VPN biedt ontegenzeggelijk indrukwekkende snelheden en betrouwbare beveiliging.
Atlas VPN
9.0
Goed
Atlas VPN heeft zeer waarschijnlijk het beste aanbod als het aankomt op een gratis VPN dienst met zijn ongelimiteerde bandbreedte en sterke beveiligingsprotocollen. Niet verrassend, wordt de ervaring zelfs nog beter wanneer je jezelf inschrijft voor hun premium abonnement.
HideMyAss!
-
Aanbieding niet beschikbaar
Ze zeggen dat je 3 seconden hebt om een goede eerste indruk te maken. HideMyAss!wint met de naam en gaat verder met indruk maken door een uitstekende service, vriendelijke interface en gave snelheid.
Zenmate VPN
-
Aanbieding niet beschikbaar
ZenGuard's ZenMate VPN's simpele en duidelijk gebruiker interface maakt het een solide keuze voor VPN beginners die het eenvoudig willen houden.
ProtonVPN
8.7
Goed
Onze testen tonen aan dat ProtonVPN zeer serieus is over jouw internet beveiliging, privacy en vrijheid. Ze hebben goed ontworpen apps die niet alleen open-source zijn maar ook onafhankelijk zijn gecontroleerd. Hun lange termijn abonnementen zijn misschien iets duurder dan de gemiddelde VPN, maar daarvoor krijg je wel ongelimiteerde bandbreedte, sterke beveiligingsfuncties, een enorm server netwerk, en meer.
SaferVPN
-
Aanbieding niet beschikbaar
Gebruik je een VPN voor gamen? Kijk niet verder dan SaferVPN. Lage latentie scores betekenen dat deze service is geoptimaliseerd met jou in gedachten. Verlies nooit je voorsprong vanwege lag en vertragingen op het netwerk.
Norton Secure VPN
-
Aanbieding niet beschikbaar
Hoewel Norton Secure VPN niet volledig functioneel is zoals andere Virtual Private Network (VPN) producten, is het een goede keuze voor gebruikers met minder veeleisende VPN behoeften. Het is waardevol voor gebruikers van een enkel apparaat en is compatibel met het award winnende Norton Security Pakket.
Hotspot Shield
-
Aanbieding niet beschikbaar
Het is snel. Erg snel. Er gebeurd een soort magie in de back-end die alleen Hotspot Shield gebruikt. Hotspot Shield's gepatenteerde technologie is geverifieerd als de #1 VPN voor snelheid en veiligheid door AV-Test, een toonaangevend onafhankelijk IT-beveiliging insituut.
IPVanish
-
Aanbieding niet beschikbaar
IPVanish heeft rappe download snelheden en veilige verbindingen. Het biedt goed waar voor het geld met de geweldige uitgebreide functies, krachtige encryptie en betrouwbare bescherming.
PrivateVPN
-
Aanbieding niet beschikbaar
Een geweldige all-round keuze. Redelijke prijzen, servers beschikbaar is een respectabel aantal landen, en sommige super rappe snelheden met testen. Zeker de moeite waard te proberen.