VPN Beoordelingen

Private Internet Access
9.8
Beste algemeen
Zonder twijfel de meest veilige VPN momenteel beschikbaar. Wat mensen aantrekt aan deze VPN service is hun strenge zero-logs beleid en hun sterke toewijding voor het behouden van complete anonimiteit online.
CyberGhost VPN
9.5
Geweldig
Versterkt door 15 jaren ervaring, is Cyberghost VPN onze top keuze als je jouw persoonlijke data wil afschermen voor de loerende ogen van autoriteiten en hackers.
ExpressVPN
9.3
Zeer goed
Een van de beste all-round VPN services. Super snel en veilig, met meer dan 3000 server locaties in meer dan 90 landen. Om te zeggen dat we ExpressVPN aanraden is een understatement...
NordVPN
9.1
Zeer goed
Award-winnend. Geliefd door sommige van de grootste tech blogs. Snel en super-privé. NordVPN kruist alle juiste vakjes af!
Surfshark
9.0
Zeer goed
Terwijl Surfshark misschien een nieuwe deelnemer is in de rij van beste beoordeelde VPN's, deelt het nog steeds een krachtige stoot uit. De VPN biedt ontegenzeggelijk indrukwekkende snelheden en betrouwbare beveiliging.
TotalVPN
8.9
Goed
Na onze uitgebreide beoordeling van TotalVPN is ons oordeel duidelijk: TotalVPN combineert op meesterlijke wijze bruikbaarheid, snelheid en betrouwbaarheid, en is daarmee een topkeuze voor iedereen die op zoek is naar efficiënte en robuuste digitale beveiliging. De uitstekende apps, in combinatie met een uitgebreide wereldwijde server selectie, maken het geschikt voor iedereen, van nieuwelingen tot ervaren gebruikers.