Adverteerder publicatie

Norton Secure VPN Recensie

-
Aanbieding niet beschikbaar
ONZE SCORE: Hoewel Norton Secure VPN niet volledig functioneel is zoals andere Virtual Private Network (VPN) producten, is het een goede keuze voor gebruikers met minder veeleisende VPN behoeften. Het is waardevol voor gebruikers van een enkel apparaat en is compatibel met het award winnende Norton Security Pakket.
Neem Private Internet Access - Bescherm jouw privacy!
Ongelimiteerde toegang tot servers van over de hele wereld. Super vlugge snelheid. Krijg de beste deal via onze link...
www.privateinternetaccess.com/speciale-aanbieding

Unieke Voordelen

• Sturdy Server Netwerk
• Geweldige Geografische Server Diversiteit
• Aanpasbare Prijzen
• Subtiele aanwezigheid op de desktop
• Korting met het Norton Security Pakket
• Live Chat Ondersteuning

Bedrijfsachtergrond

Norton (ook wel bekend als Norton by Symantec), is een onderdeel van het Amerikaanse software bedrijf Symantec Corporation. Norton’s moederbedrijf, Symantec, is een toonaangevend digitaal beveiliging oplossing aanbieder en genoteerd in de Fortune 500 lijst. Sinds het werd overgenomen door Symantec in 1990, heeft Norton een brede reeks aan producten en services ontwikkeld gerelateerd aan software beveiliging.

Awards & Prijzen

Norton Secure VPN is een dochteronderneming van het geroemde merk - Norton by Symantec. Keer op keer, heeft het digitale beveiligingsbedrijf zijn moed bewezen op het globale podium.

- In 2012, ontving Norton de Beste Security Software award van PC Advisor.
- Norton by Symantec won AV-TEST’s Innovation Award voor Mobile Security in 2015.
- Norton Mobile Security en Norton Family Premier werden ook gesprezen door PC Magazine’s, Editor’s Choice Awards in 2015.

Server Locaties

De meeste publieke Wi-Fi verbindingen zijn niet veilig en bieden lage bescherming tegen schadelijke gebruikers. Een VPN geeft zijn gebruikers online privacy en anonimiteit. Het is een essentiële beveiliging laag om je privé data te beschermen en te voorkomen dat hackers je netwerk verkeer afluisteren. Het bereikt dit door je data te versleutelen en deze te laten lopen door een veilige en anonieme server.

Het is belangrijk voor VPN's om een diversiteit in distributie van servers over de wereld te hebben. Norton Secure VPN heeft een behoorlijk indrukwekkend netwerk van 73 server locaties door 29 landen. Hoewel de server locaties geen locaties als China en Rusland bevatten; de lijst reikt tot geografisch verspreide landen zoals Australië, Turkije, Zuid-Afrika, Israël, Brazilië, Mexico, Japan en landen in Oost-Europa.

Het aantal locaties waar VPN netwerken op werken verschilt per bedrijf. Als je hoopt op een groter aantal locaties, moet je andere opties overwegen. CyberGhost is verdeeld over 90 landen, Nord VPN dekt 63 landen terwijl Express VPN 93 landen beslaat.

AustraliaAustriaBelgiumBrazilCanadaCzech RepublicDenmarkFinlandFranceGermanyIrelandIsraelItalyJapanMexicoNetherlandsNew ZealandNorwayPolandRomaniaSingaporeSouth AfricaSpainSwedenSwitzerlandTurkeyUkraineUnited KingdomUnited States

Snelheid en Betrouwbaarheid

Het hebben van een veilige verbinding zou niet hoeven betekenen dat je genoegen moet een mindere snelheid en betrouwbaarheid van je verbinding. Norton VPN biedt een snelle service voor zijn consumenten en heeft een speciale snelheid voor lokale verbindingen. TechRadar voerde snelheid testen uit om de VPN’s prestatie te meten tegen een 75Mbps verbinding. Servers in Nederland hebben meestal een download snelheid van 60-66Mbps. Servers gevestigd in Europese landen in de buurt hebben ook relatief hoge snelheden, variërend tussen de 50-65 Mbps.

Op dezelfde verbinding, deed een server in de V.S. tussen de 45-65Mbps. Hoewel snelheid op afgelegen locaties zoals in Australië en Mexico (15-25 Mbps & 8-18 Mbps respectievelijk) relatief lager waren, zijn ze toereikend voor de meeste gebruikers.

De statistieken zijn voor een enkele verbinding. De VPN prestatie varieert volgens de sterkte van de verbinding die je gebruikt.

Platformen en Apparaten

windowsmacandroidios

Norton VPN maakt veilig web browsen mogelijk op alle apparaten die een van de volgende besturingssystemen hebben:

• Alle versies van Microsoft Windows 7 met Service Pack 1 of later.
• Alle versies van Microsoft Windows 8/8.1.
• All versies van Microsoft Windows 10 behalve Windows 10 S. Edge browser wordt ook niet ondersteund.
• Mac OS X, de huidige en vorige twee versies.
• Alle Android telefoons met Android 4.1 of hoger.
• Alle iPhones of iPads die draaien op de huidige en vorige twee versies van Apple iOS.

Werkt Met

De Norton VPN werkt goed voor gebruikers die standaard en officiële applicaties gebruiken in alle Windows, Mac, iOS en Android bestruingssystemen. Op andere platformen en apparaten, Heeft de VPN gelimiteerde compatibiliteit.

Prijzen

De jaarlijkse kosten voor een enkele licentie is €39.99. Vijf apparaten hebben een betere waarde met ook €39.99 voor een jaar. Een veilige tien VPN’s licentie kost initieel €59.99.

De prijs is relatief goedkoop vergeleken met andere VPN’s en wat het zelfs nog aantrekkelijker maakt is wanneer je de Norton VPN bundelt met hun antivirus aanbieding. Gebruikers kunnen een prima deal krijgen als ze voor de Norton Deluxe 360 bundel gaan waar hun VPN bij zit. Je kunt vijf apparaten award-winnende antivirus bescherming geven samen met VPN bescherming voor tot aan een jaar voor slechts €49.99.

Het bedrijf biedt geen gratis product om de service te testen maar biedt zijn klanten een opmerkelijke 60-dagen geld terug garantie. Echter, de geld terug garantie valt onder bepaalde algemene voorwaarden, dus het is het beste deze eerste te checken.

Encryptie & Logging Beleid

Norton’s Secure VPN website beleid claimt dat de service geschikt is voor een no-log virtueel privé netwerk. Dit betekent dat de service jouw activiteit niet volgt en opslaat.

Conclusie

Norton Secure VPN biedt zijn consumenten aanpasbare prijzen, een sterk netwerk van servers en de merk verzekering van servers en de merk verzekering van een digitale beveiliging gigant. Ondanks dat het wat geavanceerde functies mist, is voor een gebruiker met simpele VPN behoeften, zeker degenen die ook een goede antivirus willen toevoegen, Norton Deluxe 360 met Secure VPN een waardige keuze.
Neem Private Internet Access - Bescherm jouw privacy!
Ongelimiteerde toegang tot servers van over de hele wereld. Super vlugge snelheid. Krijg de beste deal via onze link...
www.privateinternetaccess.com/speciale-aanbieding
Schrijf beoordeling over Norton Secure VPN
Deel je gedachten om anderen te helpen.
Captcha
Neem Private Internet Access - Bescherm jouw privacy!
Ongelimiteerde toegang tot servers van over de hele wereld. Super vlugge snelheid. Krijg de beste deal via onze link...
www.privateinternetaccess.com/speciale-aanbieding